Regulament

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE


„Alege distractia_Online”

Perioada campaniei: 01.09.2015 – 15.10.2015

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.1.Campania promotionala „Alege distractia_Online” (denumita în continuare “Campania”) este organizata de S.C. Infinit Solutions S.R.L, (denumita în continuare “Organizator”), persoana juridica romana, având sediul social in Oras Voluntari, str.Campul Pipera nr.103G, Vila 1-Tarla 49, Jud.Ilfov si punct de lucru in Bucuresti, Str. Tablitei nr. 4, sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J23/913/2011, CIF RO 21496153, avand conturi bancare RON: RO02BRDE445SV78068624450 si EUR: RO76BRDE445SV78070054450 deschise la BRD, filiala Triumf si RON: RO 35 RZBR 0000 0600 1235 8048 deschis la Raiffeisen Bank, Ag.Ion Mihalache reprezentata legal de catre dl. Cernatescu Andrei , in calitate de Administrator, pentru Huawei Romania in calitate de Beneficiar.

1.2. Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru Participanti. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe www.alegedistractia.ro, pe intreaga durata a Campaniei. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice pe www.alegedistractia.ro. Participarea la aceasta Campanie implica acordul expres, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament Oficial de catre toti participantii la Campanie. Campania va putea fi intrerupta/ incetata de catre Organizatori, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora, al modificarii Regulamentului sau printr-o decizie a Organizatorilor determinata de imposibilitatea de a continua din motive independente de vointa lor; acest fapt adus la cunostinta participantilor, pe aceleasi canal de informare. Anexele sau actele aditionale al Regulamentului Oficial fac parte integrata din acesta.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Campania este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si în reteaua de magazine Flanco, conform Anexei 1, cu incepere la data de 01.09.2015 ora 00:00:00 si incheiere la data de 15.10.2015 ora 23:59:59, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul in Romania (denumiti in continuare „Participanti”) care pana la data inceperii Campaniei, respectiv 01.09.2015, au implinit varsta de 18 ani. 4.2. Nu sunt eligibili pentru a participa la Campanie angajatii Infinit Solutions, Huawei, angajatii agentiilor implicate si membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) precum si persoanele juridice, asociatiile si fundatiile .

4.3. Participarea la aceasta Campanie impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 5. PACHETUL PROMOTIONAL PARTICIPANT

5.1. Produsul participant la promotie este Huawei P8lite.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Participantii la prezenta Campanie trebuie:

A. Inscriere in campanie cu cod unic din magazinele Flanco

6.1. Sa achizitioneze în perioada Campaniei (01.09.2015 – 15.10.2015) cel putin un produs descris la sectiunea 5, participant la promotie;

6.2. Sa solicite la achizitie angajatului din magazinul Flanco participant cardul razuibil.

In cazul in care consumatorul comanda produsul online pe website-ul Flanco www.flanco.ro, acesta va primi cardul razuibil in colet, odata cu produsul.

6.3. Sa razuiasca cardul primit in momentul achizitiei pentru a descoperi codul unic alfanumeric format din 5 caractere;

6.4. Sa acceseze website-ul www.alegedistractia.ro

6.5. Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii:

- nume
- prenume
- telefon
- email
- parola
- confirmare parola

Sa bifeze casuta:

Sunt de acord cu termenii si conditiile

Si optional casuta:

Sunt de acord sa primesc informatii si oferte promotionale din partea Huawei Romania si Flanco

6.6. Dupa inregistrarea cu contul de utilizator participantul poate introduce codul unic descoperit pe cardul razuibil.

6.7. Fiecare cod unic introdus reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 23.10.2015. Tragerea la sorti se va desfasura electronic, in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi 5 castigatori ai unui premiu constand in cate o Drona si 15 rezerve. Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la tragera la sorti. Vor fi rugati sa trimita prin mail, la adresa comunicata telefonic, o poza cu cardul razuibil ce contine codul unic desemant castigator in cadrul tragerii la sorti, si o poza cu dovada achizitiei telefonului Huawei P8lite in perioada campaniei, din magazinele Flanco (bonul fiscla) in termen de maxim 3 zile. In cazul in care castigatorii nu respecta acest termen sau nu mai au cardul razuibil si bonul fiscal, acestia vor fi invalidati si se va apela la rezerve. Ciclul se va repeta pana la validarea a 5 castigatori. Lista finala de castigatori va fi afisata pe site in termen de maxim 14 zile lucratoare de la validarea finala a castigatorilor.

6.8. În cadrul Campaniei, un Participant poate castiga un singur premiu. Premiile vor fi expediate prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la afisarea castigatorilor. Imediat dupa inmanarea premiului, Organizatorul este eliberat de orice obligatie, nascuta in temeiul prezentului Regulament, fata de participantul castigator.

B. Inscriere in campanie fara achizitia unui produs participant

6.1 Utilizatorul trebuie sa acceseze www.alegedistractia.ro

6.2. Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii:

- nume
- prenume
- telefon
- email
- parola
- confirmare parola

Sa bifeze casuta:

Sunt de acord cu termenii si conditiile

Si optional casuta:

Sunt de acord sa primesc informatii si oferte promotionale din partea Huawei Romania si Flanco

6.3. Dupa inregistrarea cu contul de utilizator participantul se poate juca pe site. Participantul poate uploada una sau mai multe (poze fara gravitatie), unde prin poze fara gravitatie se intelege: Fotografiile sunt cele in care persoanele din cadrul lor se pozitioneaza astfel incat sa para ca nu sunt afectate de gravitatie. Asa poti ajunge sa pari ca mergi pe pereti si tavan sau ca stai in maini, cand, in realitate, ai o pozitie normala.

Cum poti face o fotografie “fara gravitatie”?

1. Alege o locatie potrivita. Locurile ideale sunt culoarele, holurile sau orice locatie in care peretele poate parea a fi pamantul pe care calci si vice-versa.

2. Pozitioneaza-te astfel incat sa pari ca esti asezat pe un perete ca pe un scaun, ca mergi pe un perete sau orice altceva iti trece prin minte.

3. Experimenteaza. Fii creativ!

4. Roteste cadrul si bucura-te de fotografia ta “fara gravitatie”.

6.4. Inainte de a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 premii constand fiecare in cate o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2 , pozele se valideaza de catre un moderator. O poza validata reprezinta o sansa de castig. In cazul in care poza / pozele uploadata este validata, utilizatorul primeste un e-mail de confirmare cu textul:

Mail validare o singura fotografie

“Subject: Esti inscris oficial in cursa pentru una din cele 3 bratari inteligente TalkBand B2

Buna,
o fotografie inscrisa in concursul “Alegi distractia, primesti mai mult!” a fost validata si a intrat oficial in concurs. O poti gasi acum in contul tau de pe www.alegedistractia.ro. Si nu uita, fiecare fotografie iti aduce o sansa in plus de a castiga o bratara inteligenta TalkBand B2.
Iar pentru si mai multe premii, intra pe site si afla cum poti castiga una din cele 5 drone cu camera video.

Mult noroc si nu uita sa dai share pe Facebook fotografiei din galeria ta!

Echipa Huawei Romania”

Mail validare mai multe fotografii

“Subject: Esti inscris oficial in cursa pentru una din cele 3 bratari inteligente TalkBand B2

Buna,

X fotografii inscrise in concursul “Alegi distractia, primesti mai mult!” au fost validate si au intrat oficial in concurs. Le poti gasi acum in contul tau de pe www.alegedistractia.ro. Si nu uita, fiecare fotografie iti aduce o sansa in plus de a castiga o bratara inteligenta TalkBand B2. Iar pentru si mai multe premii, intra pe site si afla cum poti castiga una din cele 5 drone cu camera video.

Mult noroc si nu uita sa dai share pe Facebook fotografiilor din galeria ta! Echipa Huawei Romania”

Pozele nevalidate raman in contul utilizatorului ca poze care asteapta validare. Validarea unei imagini se face in termen de 72 ore de la upload.

6.5. Fiecare poza aprobata reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 23.10.2015. Tragerea la sorti se va desfasura electronic, in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi 3 castigatori ai unui premiu constand in cate o o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2 si 15 rezerve.
Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la tragera la sorti. In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati in termen de 3 zile vor fi invalidati si se va apela la rezerve. Ciclul se va repeta pana la validarea a 3 castigatori. Lista finala de castigatori va fi afisata pe site in termen de maxim 14 zile lucratoare de la validarea finala a castigatorilor.

6.6. În cadrul Campaniei, un Participant poate castiga un singur premiu. Premiile vor fi expediate prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la afisarea castigatorilor. Imediat dupa inmanarea premiului, Organizatorul este eliberat de orice obligatie, nascuta in temeiul prezentului Regulament, fata de participantul castigator.

SECTIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile oferite în cadrul acestei Campanii sunt:

- A. 5 premii fiecare consta in cate o Drona Parrot Bebop, blue in valoare unitara de 2279 lei +TVA
- B. 3 premii fiecare constand in cate o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2 in valoare unitara de 533 lei +TVA
Valoarea totala a premiilor este de 12994 lei + TVA.

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

8.1. Organizatorul Campaniei va acorda premiul doar acelui câstigator care a luat parte la Campanie, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului Regulament Oficial.

8.2. Organizatorul si celelalte entitati implicate în Campanie nu îsi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor dupa acordarea acestora. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial.

8.3. Din momentul semnarii, de catre Participantul câstigator, a procesului verbal de predare-primire a premiului de catre acesta Organizatorul este eliberat de orice obligatie fata de acesta.

8.4. În cazul în care Organizatorul constata, ulterior înmânarii premiului, ca Participantii câstigatori nu au îndeplinit toate conditiile stipulate în prezentul Regulament Oficial, acesta îsi rezerva dreptul de a-i invalida (cu consecinta neînmânarii premiului), respectiv de a cere repunerea în situatia anterioara, prin reintrarea în posesia premiului deja înmanat sau a contravalorii acestuia, precum si a cheltuielilor aferente suportate de Organizator, daca este cazul. În aceste circumstante, Organizatorului nu ii va putea fi retinuta raspunderea si nu va datora daune – interese pentru prejudiciu.

8.5. Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public pe site-ul www.alegedistractia.ro

8.6. Organizatorul nu are nicio obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior incheierii acestei Campanii.

8.7. Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare în caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

8.8. În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat câstigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului Participant din Campanie.

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

9.1. Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi:

a) dreptul la informare (art.12) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege

b) dreptul de acces la date (art.13) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator

c) dreptul de interventie asupra datelor (art.14) - potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) si lit. b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat

d) dreptul de opozitie (art. 15) – potrivit caruia persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare

e) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine:

a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte

b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit a)

f) dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.

9.2. La cererea oricarui client Organizatorul va asigura acestora exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Infinit Solutions S.R.L., Str. Tablitei nr. 4, Sector 1, Bucuresti, Romania, in atentia „Departamentului Client Service”, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

9.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti in lipsa acordului utilizatorului cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

SECTIUNEA 10. ÎNCETAREA CAMPANIEI

10.1. Prezenta Campanie poate înceta în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua. * Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neînlaturat, petrecut dupa intrarea în vigoare a prezentului Regulament Oficial si care împiedica partea / partile sa-si îndeplineasca, total sau partial obligatiile, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, daca acesta este confirmat de Camera de Comert si Industrie a României. 10.2 Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau intârzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Campanie, în termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

SECTIUNEA 11. LITIGII

11.1. Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.

11.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Infinit Solutions S.R.L., cu sediul inStr. Tablitei nr. 4, Sector 1, Bucuresti Romania, in atentia „Departamentului Client Service”, sau prin e-mail la adresa concurs@infinitsolutions.ro, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei tuturor castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

11.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

11.4. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 12. TAXE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Promotiei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legate aferente acestora revin castigatorului. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

13.1. Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru Participanti. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe www.alegedistractia.ro pe intreaga durata a Campaniei. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice pe www.alegedistractia.ro. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice.

13.2. Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 4 exemplare originale.

ANEXA 1 la REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE „LISTA MAGAZINELOR PARTICIPANTE”

Perioada de desfasurare a Campaniei: 01.09.2015 – 15.10.2015 Lista magazinelor de unde participantii pot achizitiona produsele participante la Campanie dupa cum urmeaza:

Nr. Crt. Nume Magazin Adresa Complex Oras Sector/Judet
1 FLANCO Bucuresti Afi Cotroceni B-dul. Vasile Milea, nr. 4 Afi Palace Cotroceni Bucuresti Sector 6
2 FLANCO Bucuresti Cora Lujerului B-dul. Iuliu Maniu, nr. 19 Cora Lujerului Bucuresti Sector 6
3 FLANCO Bucuresti Cora Pantelimon Şos. Vergului nr. 18-20 Cora Pantelimon Bucuresti Sector 2
4 FLANCO Bucuresti Drumul Taberei Str Brasov, nr 25,25A, 25B,25C, 25J, Auchan Dr. Taberei Bucuresti Sector 6
5 FLANCO Bucuresti Kaulfand Brancusi Str. Valea Oltului, nr. 195-197 Kaufland Brancusi Bucuresti Sector 6
6 FLANCO Bucuresti Obor Sos. Colentina, nr.2 Kaufland Brancusi Bucuresti Sector 2
6 FLANCO Bucuresti Obor Sos. Colentina, nr.2 Kaufland Brancusi Bucuresti Sector 2
7 FLANCO Bucuresti Orhideea Splaiul Independenței nr. 210 Carrefour Orhideea Bucuresti Sector 6
8 FLANCO Bucuresti Pallady B-dul Theodor Pallady, nr. 51G Arcade Pallady Bucuresti Sector 3
9 FLANCO Bucuresti Pieptanari Calea Şerban Vodă, nr. 286 Bucuresti Sector 4
10 FLANCO Bucuresti Promenada Calea Floreasca nr. 246B,Unitatea 1B-050, Demisol Promenada Bucuresti Sector 1
11 FLANCO Bucuresti Sun Plaza Calea Văcăreşti, nr. 391 Sun Plaza Bucuresti Sector 4
12 FLANCO Bucuresti Titan B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33A Auchan Titan Bucuresti Sector 3
13 FLANCO Bucuresti Unirea Piaţa Unirii, nr.1, Et.3, Aripa Călăraşi Unirea Shoping Center Bucuresti Sector 3
14 FLANCO Megamall Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala Megamall Unirea Shoping Center Bucuresti Sector 3
15 FLANCO Brasov Carrefour Calea Bucuresti, nr.105 Carrefour Carrefour Brasov Brasov
16 FLANCO Brasov Coresi Str. Turnului nr 5 Coresi Brasov Brasov
17 FLANCO Brasov Unirea B-dul Garii, et. 2 Unirea Shoping Center Brasov Brasov
18 FLANCO Campina Bld. Nicolae Balcescu Kaufland Retail Parc Campina Prahova
19 FLANCO Fagaras Str. Republicii, nr. 7 Fagaras Brasov
20 FLANCO Medias Sos. Sibiului, F.N Kaufland Medias Sibiu
21 FLANCO Pitesti Str. Mr. Gh. Sontu, Bl. D2, parter Pitesti Arges
22 FLANCO Pitesti Str. Mr. Gh. Sontu, Bl. D2, parter Pitesti Arges
23 FLANCO Pitesti Auchan Punct Variantă DN65B, Sat Geamăna nr. FN, Bradu Auchan Pitesti Arges
24 FLANCO Ploiesti Afi Str. Calomfirescu nr. 2 Afi Palace Ploiesti Prahova
25 FLANCO Ploiesti Auchan Com Blejoi nr.1200 Auchan Ploiesti Prahova
26 FLANCO Ploiesti Carrefour Com. Blejoi, DN1 km 6 Shopping City Ploiesti Prahova
27 FLANCO Ploiesti Omnia B-dul Republici, nr. 15, subsol Omnia Ploiesti Prahova
28 FLANCO Sibiu Carrefour Sos. Sibiului, nr.5 Carrefour Sibiu Sibiu
29 FLANCO Sinaia Carpati B-dul Carol I, NR 41, spatiu E2.14 Carpati Sinaia Prahova
30 FLANCO Targoviste B-dul. Independentei, nr. 1 Muntenia Targoviste Dambovita
31 FLANCO Targoviste Pavcom Str Garii nr 6 Pavcom Targoviste Dambovita
32 FLANCO Targu Mures Auchan B-dul. 1 Decembrie 1918, nr. 291 Auchan Targu Mures Mures
33 FLANCO Bacau Str. Ştefan Cel Mare, nr.28 Arena City Mall Bacau Bacau
34 FLANCO Barlad Str. Republicii, Nr 201, Bloc Plomba Barlad Vaslui
35 FLANCO Botosani Kaufland Bd. Mihai Eminescu, nr. 4 Kaufland Botosani Botosani
36 FLANCO Buzau Galleria Str. Unirii, nr. 300A Galeria Mall Buzau Buzau
37 FLANCO Buzau Kaufland Str. Frăsinet F.N Kaufland Buzau Buzau
38 FLANCO Husi Piaţa Victoriei, Bl. 4, parter Husi Vaslui
39 FLANCO Iasi Str. Silvestru nr 11, parter Iasi Iasi
40 FLANCO Iasi Palas Str. Sf. Lazăr, Str. Sf. Constantin şi Str. Palat, clădirea A1 Palas Shopping Mall Iasi Iasi
41 FLANCO Miercurea Ciuc Tulipan Piaţa Majlath Gusztav Karoly, nr.1 Tulipan Miercurea Ciuc Harghita
42 FLANCO Onesti B-dul Republicii, nr. 56 bis Onesti Bacau
43 FLANCO Piatra Neamt Galleria Str. Plăieşului, nr.2, Et.1 Galeria Mall Piatra Neamt Neamt
44 FLANCO Ramnicu Sarat Str. Victoriei, nr. 2 Victoria Ramnicu Sarat Buzau
45 FLANCO Roman Str. Sucedava nr. 31 Roman Neamt
46 FLANCO Sfantu Gheorghe Sugas Str. Grof Miko Imre nr.6 Sugas Sfantu Gheorghe Covasna
47 FLANCO Suceava Calea Unirii, nr. 27 Carrefour Suceava Suceava
48 FLANCO Suceava Iulius Mall Calea Unirii, nr. 22 Iulius Mall Suceava Suceava
49 FLANCO Tecuci Str. Gheorghe Petrascu, nr. 1 Tecuci Galati
50 FLANCO Vaslui Str. Ştefan cel Mare, Bl. 88, parter Vaslui Vaslui
51 FLANCO Alba Iulia B-dul Revoluţiei 1989, Nr 15 Alba Iulia Alba
52 FLANCO Baia Mare Auchan Bld. Bucureşti, nr. 144 Auchan Baia Mare Maramures
53 FLANCO Bistrita B-dul Decebal, nr. 46 Auchan Bistrita Bistrita-Nasaud
54 FLANCO Cluj Iulius Mall Str. Al. Vaida-Voevod nr. 53B, Et. 1 Iulius Mall Cluj Cluj
55 FLANCO Cluj Winmarkt Str. Bucegi, nr. 19, parter si mezani Winmarkt Cluj Cluj
56 FLANCO Deva Str.Bejan, nr.2A Lidl Deva Hunedoara
57 FLANCO Deva Ulpia B-dul. 22 Decembrie, nr. 37, demisol Ulpia Deva Hunedoara
58 FLANCO Hunedoara B-dul Dacia, bloc A1-2, parter+etaj Hunedoara Hunedoara
59 FLANCO Oradea Auchan Str. Ogorului, nr. 171, Et. 1 Auchan Oradea Bihor
60 FLANCO Oradea Carrefour Calea Aradului nr. 62 Era Shopping Park Oradea Bihor
61 FLANCO Alexandria Sos Viilor nr. 2 Interex Alexandria Teleorman
62 FLANCO Braila Com. Chiscani, Sat. Vărsătura, str. Principală nr.4 Carrefour Promenada Braila Braila
63 FLANCO Calarasi B--dul Nicolae Titulescu, nr.2, Bl. C31 Central Parter Calarasi Calarasi
64 FLANCO Caracal Str. Piaţa Victoriei, nr.21 Caracal Olt
65 FLANCO Constanta Auchan Sos. Mangaliei, Nr 195A Auchan Constanta Constanta
66 FLANCO Constanta Maritimo B-dul. Aurel Vlaicu nr. 220 Maritimo Constanta Constanta
67 FLANCO Constanta Tom Bld. Tomis, nr. 391, DN2A Carrefour Tom Constanta Constanta
68 FLANCO Galati Str. Brailei, nr. 167 Galati Galati
69 FLANCO Galati Auchan B-dul Galaţi, nr. 3A Auchan Galati Galati
70 FLANCO Galati Shopping City B-dul. George Cosbuc, nr.251 Shopping City Galati Galati
71 FLANCO Giurgiu Kaufland Şos. Bucureşti, nr. 156 Kaufland Giurgiu Giurgiu
72 FLANCO Rosiori De Vede Str. Rahovei Bl. L3-L4, parter Rosiori De Vede Teleorman
73 FLANCO Slobozia Kaufland Str. Drumul Naţional DN2A, Km118 Slobozia Ialomita
74 FLANCO Tulcea Str. Isaccei, nr. 126, Bl. Pelican, Parter Tulcea Tulcea
75 FLANCO Arad Galleria Calea Aurel Vlaicu, nr. 225-235 Galeria Mall Arad Arad
76 FLANCO Arad Kaufland Banu Mărăcine nr. 6 Terra Kaufland Arad Arad
77 FLANCO Calafat Str.Tudor Vladimirescu, nr. 21 Danubiu Calafat Dolj
78 FLANCO Caransebes Str. Mihai Viteazu, nr. 18, Et. 2 Euro Shopping Mall Caransebes Caras-Severin
79 FLANCO Craiova Str. Fraţii Goleşti, nr. 1 Craiova Dolj
80 FLANCO Craiova Auchan Calea Severinului, nr. 5A Auchan Craiova Dolj
81 FLANCO Lugoj Str. Andrei Şaguna, nr.1 Lugoj Timis
82 FLANCO Petrosani Str. 1 Decembrie 1918, nr. 79 Jiul Shopping Center Petrosani Hunedoara
83 FLANCO Ramnicu Valcea Str. Luceafărului, nr. 5, Bl. A22, parter Ramnicu Valcea Valcea
84 FLANCO Ramnicu Valcea River Plaza Calea lui Traian nr. 121 River Plaza Ramnicu Valcea Valcea
85 FLANCO Resita Carrefour Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1, Et 2 Nera Resita Caras-Severin
86 FLANCO Resita Kaufland B-dul Muncii, nr. 21 Kaufland Resita Caras-Severin
87 FLANCO Severin Centru Str. Crişan, nr. 8 Drobeta Turnu Severin Mehedinti
88 FLANCO Targu Jiu Shopping City Str. Termocentralei nr. 10 Shopping City Targu Jiu Gorj
89 FLANCO Timisoara Auchan Calea Aradului, nr. 56A Arcade Timisoara Shopping City Timisoara Timis
90 FLANCO Timisoara Iulius Mall Str. Aristide Demetriade nr. 1, etajul 1 Iulius Mall Timisoara Timis

ACT ADITIONAL LA REGULAMENTUL PROMOTIEI

„Alege distractia_Online”

Perioada campaniei: 01.09.2015 – 15.10.2015

Regulamentul promotiei „Alege distractia_Online” organizata de S.C. Infinit Solutions S.R.L, se completeaza dupa cum urmeaza:

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

A. Inscriere in campanie cu cod unic din magazinele Flanco

6.2. Sa solicite la achizitie angajatului din magazinul Flanco participant cardul razuibil.

In cazul in care consumatorul comanda produsul online pe website-ul Flanco www.flanco.ro, acesta va primi cardul razuibil in colet, odata cu produsul.

Se modifica astfel:

6.2. Sa solicite la achizitie angajatului din magazinul Flanco participant cardul razuibil.

In cazul in care consumatorul comanda produsul online pe website-ul Flanco www.flanco.ro sau de pe siteuri partenere, cu conditia ca pe factura fiscala, in dreptul vanzatorului sa apara SC Flanco SRL), acesta va primi cardul razuibil in colet, odata cu produsul.

6.4. Sa acceseze website-ul www.alegedistractia.ro

Se modifica astfel:

6.4. Sa acceseze website-ul www.alegedistractia.ro in intervalul 01.09 – 20.10.2015

B. Inscriere in campanie fara achizitia unui produs participant

Se completeaza cu 6.7., 6.8., 6.9. si 6.10. astfel:

6.7. Sunt considerate valide si pozele facute de participanti la panoul foto Huawei P8 lite din magazinele Flanco, indiferent de pozitia in care se afla cadrul. Astfel de panouri foto se gasesc doar in 9 magazine Flanco, dupa cum urmeaza:.

Nr.
Crt.

Nume Magazin

Adresa

Complex

Oras

Sector/Judet

1

FLANCO Bucuresti Promenada

Calea Floreasca nr. 246B, Unitatea 1B-050, Demisol

Promenada

Bucuresti

Sector 1

2

FLANCO Bucuresti Titan

B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33A

Auchan Titan

Bucuresti

Sector 3

3

FLANCO Bucuresti Unirea

Piaţa Unirii, nr.1, Et.3, Aripa Călăraşi

Unirea Shoping Center

Bucuresti

Sector 3

4

Flanco Megamall

Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala

Megamall

Bucuresti

Sector 3

5

FLANCO Pitesti Auchan

Punct Variantă DN65B, Sat Geamăna nr. FN, Bradu

Auchan

Pitesti

Arges

6

FLANCO Ploiesti Carrefour

Com. Blejoi, DN1 km 6

Shopping City

Ploiesti

Prahova

7

FLANCO Iasi Palas

Str. Sf. Lazăr, Str. Sf. Constantin şi Str. Palat, clădirea A1

Palas Shopping Mall

Iasi

Iasi

8

FLANCO Baia Mare Auchan

Bld. Bucureşti, nr. 144

Auchan

Baia Mare

Maramures

9

FLANCO Timisoara Iulius Mall

Str. Aristide Demetriade nr. 1, etajul 1

Iulius Mall

Timisoara

Timis


6.8. Nu sunt considerate valide pozele care au marcaj de proprietate intelectuala. Participantul isi asuma raspunderea cu privire la dezvaluirea catre public a respectivului material, precum si pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferent materialului transmis. Toate fisierele incarcate de participanti vor fi postate intr-o sectiune special dedicata acestei campanii. Nu vor fi luate in considerare si nici nu vor fi publicate fisierele care nu respecta conditiile impuse de lege (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenophobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale). Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei. De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate Campanie. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri. Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanti si care nu respecta conditiile mentionate anterior. Utilizatorul isi asuma raspunderea legala asupra proprietatii intelectuale si a drepturilor de copywriting asupra pozelor uploadate in site-ul de promotie.

6.9. Pozele nevalidate nu vor ramane in contul userului ca poze in curs de aprobare ci acesta va primi un e-mail cu urmatorul text:

“Subject: Informatii despre fotografiile inscrise in promotia “Alege distractia_Online”

Una sau mai multe dintre fotografiile uploadate pe site-ul www.alegedistractia.ro nu au fost validate deoarece nu au respectat unul sau mai multe dintre criterii. Pentru a verifica statusul tuturor fotografiilor tale intra in contul tau.

Te rugam sa revezi regulamentul si sa incerci din nou sa faci fotografii “fara gravitatie”. Fiecare fotografie validata iti aduce o sansa de castig pentru o bratara inteligenta TalkBand B2!

Echipa Huawei Romania”

6.10. Aceeasi poza nu poate fi incarcata de mai multi utilizatori.

Restul prevederilor regulamentului (legalizat cu numarul 1812 de catre BNP Nica Oana Raluca cu sediul in Bucuresti la data de 28.08.2015) raman neschimbate.